Kurenai ep. 08.

Ez jól esett! ^^ Kellemesen telt el ez a rész is, bár a végére kissé konfliktusossá vált, így nagyon úgy tűnik, hogy végre előrehaladnak majd az események. Bár még mindig nem derült ki, hogy most a Kuhouin famíliában milyen szerepe van a nőknek, mármint azon belül, hogy az egész életüket az Inner Sanctuaryban kell leélniük elzárva a külvilágtól. Szóval már nagyon várom a választ arra, hogy ez mire jó!

A lényeg, hogy Murasakit elvitték az első blablabla ünnepére (nem jegyeztem meg, fáradt vagyokm és most nem érdekel), ami mégsem a tervek szerint alakult, mivel Benika csak egy kisebb templombéli látogatást engedélyezett. Persze azt, hogy egy 7 éves kislányt hova vigyenek ell ünnepelni, csakis egy éppen folyó fegyveres elrablás, és kihallgatás közepén lehet lerendezni. 😀 Végülis elvitték a kislányt az egyik közeli, kisebb templomba, ami a nézők számára is fontos információkkal szolgált a japán kultúrát tekintve, mert így legalább sikerült megtudnom, hogy pontosan hogyan zajlik egy imádkozási ceremónia egy shinto templomban.

Kiemelkedő jelentőségű volt ebben a részben, hogy a Kuhouin családról szerzett információk nem tartalmaznak arra vonatkozó adatokat, hogy a családfőnek lenne egy Murasaki nevű lánya. Most ezt csak azért nem értem, mert ők akkor nem tudták, hogy a család próbálta titkolni a lány létezését? Hiszen így teljesen logikus, hogy eltüntettek minden információt a lány születéséről. Aztán meg kiderült, hogy a családfőnek van két fia, akik közül az egyik meg is mutatkozott, és mit mondjak… elég ellenszenves egy mocsoknak tűnik.

Végül pedig Shinék is rájöttek, egy utcai támadás alkalmával, hogy a Kuhouin család tudja, hogy hol rejtegetik Murasakit, így el kell hagyniuk az eddigi lakóhelyüket. Remélem Tamakit és Yamiet nem fogják bánatni, mert nagyon a szívemhez nőttek. Ismét egy hét Kurenai nélkül…

Reklámok

Egy hozzászólás

  1. most komolyan Andi: Shichi-Go-San. Amikor a 7, 5 és 3 éveseket ünneplik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: