Kurenai ep. 04.

Íme még egy sorozat, ami egyre jobban tetszik. Kezdem igazán megkedvelni a szereplőket, és fokozatosan megvilágosodnak a” miért”ek is benne, ahogy egyre inkábbb felszínre hozzák Shinkorou, és a kislány múltját.

A rész meg eléggé keményen idnult, mivel Shinkorout követve Murasaki is belebonyolódott a fiú munkájába, és ezért kétszer elég erőteljesen, megütötték az amúgy olyan 7 éves kislányt, miközben kést szorítottak a torkához. Több se kellett Shinnek, hogy kézbe vegye a fiúkat, és átmenjen berserkbe, mert egyébélnt nem szereti használni az erejét, ahogy ezt a korábbi részben is megtudtuk. Persze ha Murasakiról van szó, máris megváltozik a felállás. Ki is ugrott a karja rendesen fátj közben… amit inkább néznék egy beépített fegyvernek mint csontnak. Egyre jobban érdekel, hogy mégis mi lehet a fiú testével.

Aztán persze az is kiderült, hogy milyen körülmények között találkozott Benikával, és szerintem ennek a gyerekrablásnak még lesz jelentőségre. A baleset után meg Shint Yuuno családja fogadta be, és ott sajátította el a mostani harcművészeti tudását, bár ez az előző részben szinén előkerült. A léyneg, hogy Benika továbbra is a fiú gondjaira bízza a kislányt, mert bízik benne, hogy ez erősebbé teheti Shint, ha olyan embert kell megvédenie, aki fontos neki.

Reklámok

2 hozzászólás

  1. Tetszik nekem ez az anime. Már az Aishiteruze Baby is tetszett, a felállás hasonló csak ez erősebb. Ez a kiugrott csont vagy penge dolog nem tiszta nekem de majd meglátjuk mi a pálya. A totenkopf.uw.hu-n vannak hozzá magyar feliratok csak nekem sosincs türelmem kivárni és rögtön megnézem raw-ban.

  2. Igen? Vannak magyar feliratok? Nem hittem volna, hogy egy ennyire új animéhez már elkezdenek gyártani. Ezt jó tudni. Ettől függetlenül én angolul nézem. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: