H2O~footprints in the sand ep. 11.

bscap0001.jpg

Húha! Nagyon úgy tűnik, hogy mégis tudnak értelmes részeket összehozni a készítők. Ugyanis ez a rész csupa olyan elemet tartalmazott, amit eddig egyáltalán nem tapasztaltam a sorozatban, ezért is tetszett most annyira. Végre volt benne egy kis plusz!

Ahogy azt sejteni lehetett: Hirose elvesztette a látását! Mégis tetszett, sőt, most már meg merem kockáztatni, hogy az egész látás incidensenk is több értelme volt, mintha végig vak maradt volna. Elvégre a látás és az újboli vakság váltakozásával hangsúlyozták a karakter elméjében végbemenő változásokat. Amikor látott, boldog pillanatokat élt át, azonban amikor érezhető volt Takuma belső vívódása, ismét megvakult. Szeretem azt, amikor hasonló külső tényezőkkel próbálják szemléltetni a karakterek belső jellemvilágát. Azt mondanom sem kell, hogy természetesen az időjárás is ezt a vonalat képviseli.

Szóval most Takumának el kell fogadni mindnet… nem csak azt, hogy a Kohinata család hajszolta öngyilkosságba az édesanyját, hanem azt a tényt is, hogy mindennek ellenére az édesanyja elhagyta őt. A végére meg szegénykém egy kicsit megkattant, mert hát azt hitte, hogy édesanyját védi meg Hayami helyett. Meg hát ő se nagyon tudja eldönteni, hogy most lát vagy nem lát. o_O (látott vagy nem látott) Most már nincs más hátra mint az utolsó rész!!! Érdekes, de várom!

Reklámok

6 hozzászólás

 1. Egy forditas szerint meg egy eszmefuttatas szerint (mi xTrinalanimesek), ugy gondoltuk, hogy soha nem is latott, csak ugy erezte, hogy lat, de igazabol nem latott, ami erdekes dolog, nem is tudom mi lesz meg ebbol, de mar csak egy resz, kivancsi leszek.

 2. Egyetértek th4j’fuN-nal, tényleg úgy jön ki, mintha Takuma nem látott volna végig, bár Hotaru ezt cáfolni látszott, mikor pofonvágta a végén. Remélem jó befejezés lesz, bár el sem tudom képzelni, mi jöhet még… 🙂

 3. Nah igen, elég bonyolult ez a lát-nem lát dolog… szerintem ezt a nézőre bízzák, mert még ők sem tudják. 😀

 4. Elvileg úgy tűnik, soha nem is látott, erre utal, amit mondanak, hiszen hallani, hogy állítólag csak beképzelte magának… Ötletes dolog, de… miért már megint ez a szájba rágás? T_T Miért nem lehettett ezt a fordulatot úgy belevenni, hogy a néző legalább icipicit gyanítson valamit? Miért csak egyetlen egy darab apró utalásról van szó az elmúlt részek alatt, amit Takuma ismeretében úgyse fogunk úgy érteni? Miért???!

  Ráadásul felmerül bennem a kérdés, hogy Takuma a végén hogy került oda? Mert az egy dolog, hogy miután “megint” nem lát visszamegy egy csecsemő szintjére (ha ilyen volt előtte és, hogy élt idáig), de azért a pocsolyában fulladozástól hogy jutunk el odáig, hogy éppen a lövés előtt képes megragadni a puskát?

  Tudom, hogy megint csak én vagyok a kötekedő és kritikus..

  Ettől függetlenül az első után messze ez volt a legjobb epizód 😛

 5. Szerintem ez pont azért volt jó, mert nem lehetett előre látni, mégse volt erőltetett. Szóval szerintem kiemelkedően az eddigi legártelmesebb rész!

 6. Azzal nincs bajom, hogy nem lehetett előre látni, de ha úgy döntenek, hogy most btesznek egy tényleg nemvárt fordulatot, akkor ne csináljanak már úgy, hogy “jajj, de rájöhettél volna, hiszen ott az a mondat! És ebből nem jöttél rá…” 😀

  Ettől függetlenül télleg ez volt a legértelmesebb és második legjobb rész (eslő még mindig viszi a pálmát).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: