Clannad ep. 21.

clannad-21-large-26.jpgclannad-21-large-30.jpg

Ez volt az a tipikus rész, ami igazából a következőket vezeti be, mert innentől lesz érdekes. Furcsa is lett volna, ha a következő részben már ki is végeztük volna az iskolai fesztivált, szóval itt történnie kellett valaminek!

Mi is történt? Nagisa rájött, hogy a szülei feláldozták a saját álmaikat azért, hogy vele maradhassanak. Persze ezt a másik szemszögből is lehet nézni: nem egy kényszeredett döntés volt a szülőké, vagyis ha úgy látták volna jobbnak, akkor továbbra is Nagisát hanyagolják a munkájuk helyett. Azonban Sanae és az “old man” nem olyan típusú szülők. Nekik a lányuk sokkal fontosabb bármelyik munkánál, és egy idő után majd Nagisa is rájön, hogy rosszul közelítette meg a dolgot. Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy Nagisa apja szintén színészkedett… akkor innen az elhivatottság.

Én meg már akarok szerelmi vallomást! >_< Mert a “szépen mosolyogva ránéz” fázison igazán túlléphetne már Okazaki. Tomoya pedig már megint rátapintott a lényegre: “I’m glad it was you.” Persze azért volt egy igaz, ámde komolytalan megjyegyzése Okazakinak: “You’re really cute, you know.” Amire a válasz: “Sorry, can you wait until later.” XD Persze ez csak arra kellett, hogy Nagisát átbillentse a külvilágba, mert eléggé el volt merülve a színdarab tanulmányozásában. Mondjuk ez nem sikerült neki, amint az a válaszból is kiderül. 😀 Pedig az utolsó pillanatban még egy oszloptól is megmentette. 😀

Reklámok

5 hozzászólás

  1. Az a szar, hogy áállítólag már csak két rész van hátra, amit tévében is leadnak, és a ténylegesen befejező két epizód majd dvd-n jön ki, ergo azokra extra még várni kell :S

  2. Jah, és elfejetettem mondani, pedig akartam: teccik a header XD

  3. De mi ez a nagy szemtéség már. Wolfy egyik része is csak dvdn lesz, a Clannadot is csak dvdn fejezik be… Bezzeg a h2ot leadják normálisan :D.
    Btw nekem is tetszik a header.

  4. Miiii?! DVD-n?!?! De… de … ne máááár! T_T Nah ez most jobban kiborított, mint a true tears……

    A header meg köszöni, majd még jön hozzá szöveg is. 😀

  5. Lesz 2. évad amiben az after story lesz feldolgozva!! EZZZAZZZ!! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: