Clannad ep. 13.

Photobucket

Mit is mondhatnék… ez egyre szívszorítóbb lesz! Először Fuuko, most meg Kotomi… és az tuti, hogy Okazaki illetve Nagisa története sokkal de sokkal könnyfakasztóbb lesz, szóval már gyűjtöm a pénzt zsepire.

A lényeg, hogy ebben a részben megtudhattunk pár dolgot Kotomi múltjával kapcsolatban, és itt szeretnék megjegyezni valami fontos és abszolút témábaillő dolgot: pici Kotomi kawaiiiiiii!!!! ^^ Azonban visszatérve a történetre… Kotomi már gyerekkorában is találkozott Okazakival, aki viszont egyáltalán nem emlékszik rá, azonban egy rejtett utalásában is megemlítette, hogy a gyerekkori emlékei nála mélyen el vannak temetve. Szóval Kotomi valahanyadik szülinapján a szüleinek, akik ugye tudósok, el kellett utazni egy nagyon fontos konferenciára, mivel valami igen felbecsülhetetlen dolgot fedeztek fel a világ számára, amiért is Kotomit magára kellett hagyniuk a szülinapján. A lányt természetesen ez rosszul érintette, és az utolsó szavai ezek voltak a szüleinek: “I hate both of you”! Ugyanis a szülei repülőgépe lezuhant valahol az óceánban… mert ugye nem elég a drámához, hogy meghaltak a szülei, hanem még ezekkel a szavakkal kellett elválniuk. T_T Így Kotomi teljesen egyedül ünnepelte a szülinapját, amire még Okazaki se ment, holott megígérte neki. Újabb: T_T Az első ember, aki megjelenik pedig közli vele a szülei halálát. Megint: T_T Aztán a kislány végig bóklássza az egész házat annak reményében, hogy megtalálja valahol a szüleit. T_T Najó, nem sírtam, de azért a torkomban volt! Majd megtalálja azt a papírt, ami a szülei felfedezésének a másolata, és elégeti, mivel tudta, hogy az a papír okozta a szülei halálát… Mondjuk nem igazán értettem, hogy a kislányt ott magára hagyták miután kiderült a baleset!!!! Senkinek sem hiányzott?!?!?! Egyszeűen meghaltak a szülei és ott volt egyedül?!?!?! És a gyámügy vagy valaki?!?!

Persze Okazaki és a többiek mindent megtesznek, hogy Kotominak örömet okozzanak, és mivel közeledik a szülinapja, szeretnék meglepni azzal a hegedűvel, amivel játszott. De persze “csak úgy odaadni azt a hegedűt olyan snassz”-gondolták az írók, és hogy minden még komorabb legyen, megírták az összetört hegedű című jelenetet. Végülis sikerült valakit találni, aki megjavítja azt a hegedűt, de hát ez így túúúúúúl egyszerű lett volna, és túúúúúúúl boldog, ezért a javítás fél évet vesz igénybe! (ezzel az írók szereztek egy kis időt, hogy még kitaláljanak valamit azzal a hegedűvel) No mindegy… azért még beállt mindenki kertészkedni, hogy legalább ez elkészüljön a szülinapra, és most mindneki vígan gyomot szed.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Egyébként az iróniát félretéve imádom ezt a sorozatot, csak már túl drámai! T_T És ez még csak egy hegedű! Mi lesz velem a végére?! Ettől függetlenül a drámai elemeket szépen vegyítik az összetartással, és egyéb örömteli dolgokkal, amitől még inkább sírhatnékom van. T_T

Reklámok

7 hozzászólás

  1. Szerintem a sorozat készítői nem igazán vannak tisztába az árakkal (hegedűs ügy). Vagy Okazaki és bandájának elés sok pénze van :D.
    Amúgy jó rész volt. Ez a Kotomi-saga sokkal jobban tetszik, mint a Fuukos, pedig az sem votl rossz :).

  2. uwaa.. Nagisa történetére már én is nagyon kiváncsis vagyok… de Kyou-ra szintúgy. Egyre drámaibb és misztikusabb lesz ez a sorozat, és pontosan ez az, amiért imádom 🙂

  3. És a dráma csak fokozódik! (sejtelmes effektek a háttérből majd füst és husss!! :D)

    Egyébként a gyámügyes téma nekem is eszembe jutott. Persze csak akkor amikor másodszorra néztem felirattal 🙂

  4. Kint van a 14. rész, és nem okoz csalódást T_T Azt hiszem talán Kyou lesz a következő, de lehet, hogy Nagisát elkezdik, és belekeverik Tomo-t meg Kyou-t is : / szpojlerezni inkább nem fogok, pedig akartam >:)

  5. Lesz poszt a 14. részről, és ott majd kiélheted spoileres vágyaid! 😀 Csak még meg kell néznem! 😀

  6. Nagisát nem kezdhetik, ő a végére kell hogy maradjon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: