Persona~trinity soul ep. 01. (RAW)

Photobucket

Wow! Jó volt! Egyáltalán nem erre számítottam! Azt hittem , hogy csak egy sima krimis anime lesz némi misztikummal, de kiderült, hogy nem egy sima krimis anime sok misztikummal. 😀

Az egész sorozat azzal kezdődik, hogy egy lány merül a víz alá vala, közben pedig az egyik kezével az ég felé mutat… ez az a szokványos bevezető jelenet, amiből az ég világon semmit nem érteni. 😀

Photobucket

Aztán meg a tengernél járunk ismét, ahol egy rakat rendőr éppen egy megtalált, és elhagyott tengeralattjáró átvizsgálását végzi. A helyszínre meg is érkezik a rendőrkapitány, Kyou. Először nem találtam fontosnak, vagyis csak látvány tekintetében gondoltam érdekesnek, de egy toll reppen ki a tengeralattjáróból, aminek később lesz jelentősége.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Majd a felvezető misztikum után két testvért látunk a repülőn utazva, akik épp a bátyjukat, a már említett rendőrkapitányt készülnek meglátogatni. Egyébként itt megjegyezném, hogy egészen a sorozat végéig tök egyértelműen azt hittem a kisebbik testvérről, hogy lány, pedig fú. 😀 Áááá! nekem ez sose jön össze. 😀 A lényeg, hogy miután megérkeznek próbálják elérni igen elfoglalt bátyjukat, de hiába. ^^”

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Kyout meg közben a hullaházba hívják egy test megvizsgálására, és később is egyre több bizarr haláleset fog történni. ^^”

PhotobucketPhotobucket

Aztán a két tetsvér pedig maguktól eltalál Kyou lakására, de mivel nem jó a kulcs, és az eredetit sem találják sehol elrejtve, kénytelenek az ajtóban várakozni. Közben meg hátra mennek, egy ilyen játszótérszerűség részbe, ahol szép emlékeket idéznek egy lányról, akiknek a nyakában egy tollal díszített nyaklánc lebegett. A tollat külön kielemelték, szóval lehet valami kapocs az itteni, és a korábban a tengeralattjáróból felszálló tol között. Szóval ennek a lányak még tuti lesz jelentősége. Nem tudom pontosan ki volt számuka az a lány, de gondolom egy rég elvesztett testvérük. ^^

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ezalatt Kyou épp a bizarr haláleseteket tanulmányozza át, mialatt nem valami guszta bevágásokat kapunk a tetemekről. ^^” Közben meg kap egy telefonhívást az egyik kollégágjától, akit később holtan találnak, és a rendőrkapitány ki is megy a gyilkosság helyszínére.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Természetesen minden csupa vér, és megtalálják valakinek az azonosítóját. Meg az anime valamiért kiemelt a kerítésben egy oda nem illő csomópontot. o_O

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Aztán a kolléga megint telefonál valakinek, akit nem lehet elérni, ezért Kyou elindul, hogy utána nézzen a történteknek. Wow! Ennél a résznél egy nagyon kemény, kis Limbizkit-szerű számot vágtak be, ami tök jól illet ehhez a jelenethet. 😀 Szóval a kolléga, akit próbáltak hívni, azért nem volt elérhető, mert enyhén halott volt, és közben a (gondolom) védencüket pedig egy pasi épp a földhöz szorított, s mindezt ilyesztő magasságokban. Aztán itt jön a félelmetes rész: a támadóból egyszercsak kijön egy szellemharcos-szerűség, ami a leszorított lányból leszívja a lelkét. (legalábbis gondolom a lelke volt, már a címből következtetve)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Persze szerencsére megjelenik Kyou, aki szintén rendelkezik egy ilyen szellem valamivel magában, és szembeszáll a támadóval.

PhotobucketPhotobucket

A pasi próbál elmenekülni a lánnyal együtt, de Kyou nem hagyja. A lányt sikerül is megmentenie, és visszaadni a lelkét, de a támadó megszökik.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Miközben a két testvér meg várakozik Shinnek van egy fura álma egy fura manóról vagy mi… hm fura. Aztán Kyou megérkezik, de annyira nem repes az örömtől, hogy a testvérei meglátogatták.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jah, és Shinnek van egy fura szobor gyűjteménye, melyek között szerepel az álmában látott nagyorrú manó vagy mi, amire egyébként nem tudom hogy fért rá az álarc, hisz akkora hatalmas orra van. o_O

Photobucket

A lényeg, hogy mialatt a kisebbik testvér is kipakol, előveszi annak a lánynak a ruháját, akire korábban visszaemlékeztek. Ráadásul mialatt Kyou az ajtaja előtt áll, egy fiú és egy lány hang párbeszdét lehet hallani. o.O Najó…..

PhotobucketPhotobucket

Aztán Shin elindul sétálni egyett, mialatt betéved egy gyárba, ahol összetalálkozik azzal a pasival, akit ma a testvére üldözött. Itt meg kell jegyezni valamit, ami talán nem lényeges, de mégis összefüggő: a pasinál ugyanaz a gyógyszer volt, amit Kyou is szed. Szóval a fiú odamegy, hogy segítsen, mert a pasi láthatóan iszonyat szenved. Közben megjelenik a szellem micsodája, ami megtámadja Shint. Erre pedig nagy csattanóval a fiúból is kiemelkedik egy olyan szellem cucc, és lekaszabolja a másikat.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Huh! Izgi kis első rész! Tuti nézni fogom és már alig várom a következőt!

Reklámok

6 hozzászólás

 1. Jól néznek ki a képek, ez már bíztató, a szöveget meg majd később hozzárendelem, ha jött ki sub 😀
  Ez kb. az egyetlen anime, ami a mostani szezonból érdekel, úgyhogy örültem a postnak, thx!

  Jó ez a nagyorrú manó is, eszembe juttatta, hogy még mindig nem szavaztam Kaijira a SaiGARban XD

 2. A nagyorrú “manó” neve Igor.
  Egyébként az anime a Persona 3 PS2-es játék folytatása.
  A játék ismeretével az animét is majd jobban lehet érteni.
  A játék fantasztikusan jó, úgyhogy kíváncsian várom az anime
  részeit.

 3. Minato: Köszi az infot ^^. A játékot sajna nem ismerem, és nem volt hozzá szerencsém, de szerintem így is élvezhető lesz. ^^

  siklara: örülök, ha segített a poszt. ^^ Egyébként ahogy a képek is mutatják tényleg jó jelenetek vannak benne, szóval mindenképp megéri nézni. 🙂

 4. Vehhe, köfi a magam részéről is a postot. A 2008-as lolifest között legalább akad ilyen is a piacon, szal mindenképp belenézek (csak végeznék már a még hátrmaradt cuccokkal… Yaaawn…)

 5. Nekem egy kicsit fura volt ez a stilus, meg kicsit felkomasan neztem, de most mar letisztultak a dolgok! :]

 6. Tetszik a sorozat, csak az ending nagyon kikészít. Nemtommér 😀 lehet hogy érzékeny vagyok az ilyesmire. Főleg a kutyafejű, meg a párducfejű gyerekre >_<.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: