Ghost Hound ep. 06-09.

bscap040.jpg

Huh… vagy akár azt is mondhatnám, hogy HUH!!!! Ez egyre jobb és jobb lesz, de mit is várhatnánk a Lain alkotójának produkciójától!

Egyszerűen imádom, ahogy a hangokkal játszanak, ami szinte teljesen a Lain hangulatát idézi. Jó időben alkalmazzák a megfelelő rezgéseket, illetve a hang hiányával is tökéletes hangulatot tudnak teremteni, és jobban ki tudják fejezni az adott szituáció mélységét. Szóval hangulat téren nincs eddig semmi kifogás.

A történet is egyre többet mutat magából, amiért egyre érdekesebbnek ígérkezik, persze csak amikor sikerül megérteni, hogy mégis miről van szó. 😀 Ugyanis a 7. részben egy kissé nehezen fogtam fel a lényeget, és ez akkor volt igazán aggasztó, amikor a 24 perces részen több mint fél óra alatt sikerült túljutnom. 😀 Hiszen a két orvos, akiktől kiver a frász, elkezdték magyarázni a gyerekeknek az agyi aktivitást, és ennek az emlékekre vonatkozó részét. Komolyan mondom ha végignézem ezt a sorozatot megyek kérvényezni egy orvosi diplomát, mert annyira fogom vágni az egészet. 😀 Szóval ennél a magyarázós résznél eléggé Noein feelingem volt, de ezt valahogy jobban megértettem. Annyi a lényeg, hogy elektromos töltésekkel stimulálva az agyat az ember képes lehet testen kívüli élményekre, illetve ennél is tovább menve akár találkozhat Istennel! Vagyis ismét egy olyan sorozattal van dolgunk, ami elég egyértelműen keveri a tudományt a transzcendes világgal, vagyis az egyikből próbál eljutni a másikba. (ez egyre jobban Lain lesz!) Persze ki nem maradhatnak az emlékek ebből az animéből sem! Felmerült a kérdés, hogy az emlékekhez hogyan lehet hozzáférni, és mégis hogyan léteznek, és mi a céljuk. A sorozat tehát több pontra fókuszál, ami jó!

Az eddig megjelent utolsó részben pedig a 3 fiú ismét egy testen kívüli élményben volt részük, hogy megállítsák a gyerekkrabló szellemét, ami a 11 éve történt baleset után ismét megjelent. A szellemet pedig Mayasukinek sikerül elpusztíania (vagyis úgy látszott, hogy eléggé eltűntette) valami érdekes kombó támadással. Szóval valami fénycsóvát küldött az ellenre, ami erre a földre zuhant, és eltűnt. persze nem lehet tudni, hogy ezt hogyan sikerült a srácnak megoldania, de gondolom ez majd kiderül a következő részekből.

Reklámok

2 hozzászólás

  1. Mivel én a SS-os verziót nézem, én még csak a hetesnél tartok, de egyetértek, ez egyre jobb és jobb.
    Amúgy egyszer talán Nyufi mondta: “visszaolvasás rulz” :P.

  2. Ok, vettem! 😀 Poszt javítva. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: