Avatarváltás!

Igazából ennek a posztnak nem sok értelme lesz azon kívül, hogy egy bejelentést tartalmaz arra vonatkozóan, hogy megváltozik az avatarom, meg persze hozzácsatolok egy kisebb indoklást is. Ha érdekel minek köszönhető a hirtelen váltás, akkor katt beljebb!

Szóval ez a csere igazából csak időszakos lesz, mivel azt Nyufi már tudja, hogy én időszakosan nézek bizonyos típusú animéket. Ugyanis black87-től eltérően, aki úgy váltogatja az avatarjait, mint a Higurashi lányok a személyiségüket, 😀 nálam az animenézés két korszakra bontható: eddig kifejezetten a drámai, elvontabb animék érdekeltek, most azonban egy erős váltással áttérek a vígjáték időszakomba. 😀 Ezt pedig az avatarjaimban is szeretném tudatni. Nah igen, senki se mondta, hogy könnyű eset vagyok. 😀 Szóval el is kezdtem nézni az Ichigo mashimarot, mert tanulni minek ZHk előtt.

Egyébként egy kis spoiler az érdekelteknek… vagyis… mindenkinek!!! XD A Moyashimon 8. részében lesz hawt yuri sex!!! XD (Most közérdekű közleményünket olvashatták) Alant két kép bizonyítéknak… hm… asszem elkezdem nézni… 😀

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Reklámok

6 hozzászólás

 1. Ezzel az avatarral csak az a baj, hogy nem olvasol Yotsubat&-t 😛

  Moyashimon 8-ban még nem tudom, mennyi yuri szex lesz, bár szerintem csak félreértés lesz az egész, mert egyelőre mindkét csaj eléggé heterónak tűnik… Bár a fekete hajúnak Noto Mamiko a hangja 😀 Mondjuk szerintem ez inkább csak egy részeg éjszaka lesz meztleen egymásmellett alvással, mint sem tényleges szex. Gondolom, hogy Mutou (a feketehajú) leitatja a másik tisztaság mániás csajt (akinek most nem jut eszembe a neve), mert ő nem ivott eddig, mivel 21 alatt van.

  Ennek ellenére Moyashimon lenni rohadt jó, és igazából a felső kép k. jól néz ki ^^ Noto Mamiko meg néha felismerhetetlenségig eltorzítja a hangját Mutou-nak, főleg mikor kajál 😀

 2. Hehh, ezt en is elkezdem nezni akkor! :]

 3. kawaii, mármint az avatar 😀

 4. “Ezzel az avatarral csak az a baj, hogy nem olvasol Yotsubat&-t”
  Nos… az előző avámnál se tudtam miből van, szóval ez engem nem zavar. 😀

  Madfist: köszi 😀

 5. Yotsuba-korszakba léptél át tehát érzelmileg és értelmileg degradiálsz visszafele a gyerekkorba:-))))

  Ha már Yotsuba én ajánlanám EZT avának XDXDXD:

  Lehet nekem is váltani kéne Hirumára minden Fórumon na meg itt a blogon, ha már Otakuckóra az lett feltéve (egy csábosan vicsorgó Hiruma bácsi)

 6. kikérem magamnak 😀
  Noto Mamiko? I_I musthave,mustsee!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: