Ghost Hound ep. 01.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nah végre egy oylan anime az őszi forgatagban, ami elvont formákat mutat. Legalábbis az első részből ennyi derül ki, túl sok információval nem látnak el bennünket,viszont ez arra késztet, hogy azért is tovább nézzem a sorozatot.

Először is az egész történet egy fura álommal kezdődik, amiből persze nem értünk semmit, és többször megismétlődik a részben, ezért biztos, hogy ennek az álomnak a megfejtése kulcsfontosságú lesz a történet során. Megtudjuk, hogy az álomban szereplő lány a főszereplő fiú testvére, akivel valami borzasztó tragédia történhetett, uyganis a családban egyszerűen megfagy a levegő, amikor kiejtésre kerül a neve. Aztán megtudjuk, hogy a fiú nacrolepsiában szenved, ami egy komoly alvászavar, és miután utána olvatsam a tüneteinek azt kell mondjam, hogy a sorozat nagyon is jól követi ezt a betegséget. Ugyanis a fiú esténként nehezen alszik, nappal viszont bizonyos kisebb alvás attackok törnek rá, és ami a legfurcsább, hogy alvás közben a szelleme mindig elhagyja a testét, mintha a tudata kilépne önmagából, és így képes észlelni a körülötte levő világot.

Később a rész egy csomó új szereplőt vonultat fel, akik közül az egyik valamilyen módon kapcolódik a fiú múltjához. Majd a történet végén a főszereplő találkozik azzal a lánnyal, akit repülés közben látott az álmában. Azonban az a lány is különleges, ugyanis képes észlelni a szellemeket… szóval itt biztos az lesz, hogy ez a lány majd segít a fiúnak kacsolatba kerülni az elhunyt testvérével.

Az első rész sikeresn meggyőzött, hogy érdemes lesz nyomon követni ezt a sorozatot, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit rejt magában, és érzem, hogy a sorozat azért egy elvontabb gondolati síkra fog terelődni, és lesz benne csattanó. (legalábbis nagyon reménykedem benne)

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: