Murder princess 6. OVA: vége…

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nos… megnéztem, mivel ha már elkezdtem azért is befejezem. Ahogy lehetett sejteni: egy sablonosan szimpla történethez egy egyszerűen sablonos befejezés dukál.

A nagydarab páncélos ugye el akarja pusztítani a világot a Teoria segítségével, és micsoda előre megfejthetetlen indokból: a világban teljes káosz uralkodik, az emberek gyilkolják egymást, és az elpusztításával születhet csak újjá minden. Természetesen Falis megállítja a nagytestvért, de azért raknak bele néhány “drámaibb” fordulatot is. A végéhez annyit fűznék hozzá még azon kívül, hogy az egészet előre lehetett látni, hogy egy dolog meglepett: mindketten az elcserélt testükben maradtak. Igazából azt hittem hogy egy teljes adag extra happy endet kapunk visszacserélt testekkel együtt… Hát még ezt is elrontották nekem XD!

Szóval vége, egyszeri megnézésre bőven elég volt! Reméljük az animekészítők okulnak ebből a példából, és nem lesz több hasonló sorozat!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: