Touka Gettan: 15… és 19. rész

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Az utóbb megnézett részek közül csak a 19. epizód említésre méltó, mivel a többi ugyanúgy a semmitmondó fillér számba megy, amiket még mindig csak a poénok miatt volt érdemes megnézni.

Először is volt hármas ikrek vs. Shouko fight 😀 aztán Kaya vagy fél tucat közlekedési balesetet okozott… úgymond ledér kinézetével 😀 , de persze miután “felöltözött” (értsd: sexy fehérneműt vett magára) sem tudta megállítani a baleseti hullámot 😀 Aztán volt egy nagyon poén nevű üstökös, aminek a nevét inkább képpel illusztrálom, mivel kemény, idegölő munkába telne leírni pontosan…

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Viszont a 19. rész igazán kiemelkedő volt az eddigi tapasztalatok alapján. Hiszen a hasonló jellegű ecchi-vígjáték kategóriás, teljesen értelmetlen sorozatokba nagyon veszélyes bármilyen összefüggő történetet belerakni, hiszen nem kell erőltetni, ahova nem kell. Ebben az esetben is inkább (néhol CSAK) az ecchi rész fele orientálódik a sorozat, azonban lassan de biztosan adagolják közben a háttérinformációkat, amit a 19. részben nagyon egyedi és stílusos formában tettek meg. Azt hiszem ennek a résznek a megnézése után kezdtem el áldani azt a percet, amikor úgy döntöttem, hogy mégis végignézem.Ebből is látszik, hogy ez a sorozat állandóan képes meglepetést okozni, hiszen amikor az ember azt hiszi, hogy már végérvényesen nem fog történni semmi ebben az animében, hirtelen beleraknak egy kis értelmet, ami ebben az esetben valahogy nem erőltetett, sőt… az ember a sok beteg fillér után szinte már rimánkodik valami megmagyarázó eseményért. Különben is, ez az a tipikus sorozat, amit muszáj megértenie az embernek, hogy elmondhassa nem hiába vesztegetett rá napokat az életéből.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Szóval a 19. rész eddig maga a sorozat… minden szempontból eddig az egyik legsokatmondóbb és legjobban kidolgozott része ennek az animének. Teljesen meglepett az egész rész felépítése, olyan volt, mintha egy egészen más sorzatot néztem volna. Ebben a részben ugyanis egy előadás keretében világítanak rá a szereplők a múltban történt bizonyos eseményekre: megtudjuk, hogy Yumikot miért hívják néha Yurikonak, illetve Kiyotsugut Kiyoharunak. A vége pedig gondokodóba ejt Touka és Momoka létezésével kapcsolatban, ami még mindig nyitott kérdés marad számunkra.

Szóval ez a rész teljesen kellemes meglepetés volt, és remélem, hogy innentől megtartja a sorozat ezt a színvonalat, ami nagyot lendítene a megítélésén.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: