Hoshi no koe: 24 perc gyönyörűség!

hoshi1.jpg

Ez egy félelmetesen szép történet… o_O!!! Miután megnéztem egyszerűen nem tudtam elkezdeni a blogolást, mert nem jutottak eszembe a szavak, akkora hatással volt rám^^. Az egész egy gyönyörű szerelem kivitelezése 24 percen keresztül!

Az anime egy gyönyörű történetet használ, hogy érzékeltesse az elválás fájdalmát, és az ebből fakadó magányt két szerelmes között. Hihetetlen, hogy sikerült megragadniuk ezt az érzést és végigvinni 24 percen keresztül!!! Az egész két fiatal kapcsolata körül körvonalazódik, akik már gyerekkoruk óta ismerik, és szeretik egymást, azonban a lány az univerzumot felderítő csapat tagja lesz. Ettől kezdve már fényévek választják el őket egymástól, és ahogy a felderítő osztag egyre távolabbra kerül az űrben, az egymáshoz küldött üzeneteik is egyre később érik el a másikat: először fél év, majd egy év, később pedig 8 év! Azonban az idő múlása és a hatalmas űr ellenére ők mindig is ott lesznek egynásnak, mert az érzéseik túljutnak a távolságon!

bscap037.jpgbscap038.jpgbscap039.jpgbscap040.jpg

Már ha csak belegondol ebbe az ember, összeszorul a szíve, azonban a történethez még hozzájön a lélegzetelállító grafikai kivitelezés, illetve a felülmúlhatatlan zenei aláfestés is. Az egész animében ők az egyetlen szereplők, ami számomra még erőteljesebbé tette a kapcsolatukat, és még magányosabbá tette őket. Ezeket az érzéseket pedig annyira jól kivitelezték, hogy szinte meg lehetett őket érinteni!!!
A Hoshi no koe ezért szerintem egy igen kiemelkedő alkotás, mivel gyönyörűen vezeti fel a két szerelmes közti vágyódást.

bscap0411.jpgbscap042.jpgbscap0471.jpgbscap044.jpg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: