Murder princess: Még befejezés nélkül

murderprincess1.jpg

Mit is mondjak… az első rész még érdekesre sikerült a kis testcserés akcióval, azonban a többi már erőltetett összevegyítésnek tűnik. A történet úgy nulla, ahogy van: semmi eredeti ötlet nincs benne, az egész egy hatalmas sablon, és teljesen kiszámítható, ami nagyon betesz az animének.

Spoiler: elvégre már attól a jelenettől kezdve, amikor Alita említést tesz a bátyjáról tudni lehet, hogy ő az a nagydarab páncélos fickó, aki feláldozná a testvérét egy új világért. Persze itt jön a képbe a szokásos világvége=új világ formáció, amit a “jók” és a “rosszak” is más oladlról szemlélnek.

A sorozatot egyedül a karakterek mentik meg, de nem a dizájnjuk, hanem a jellemük, és a vicces jelenetek. A szörnyek egyenesen szarul vannak kidolgozva, a professzor is úgy borzalmas ahogy van. Én az egészet már nem a történet, hanem Alita és Falis kapcsolata miatt nézem, no meg persze ott van a két segítőtárs: a csontváz, és a nagydarab Frankesteinszerű valami. 😀 Falis egyszerűen a legjobb, főleg azokban a részekben, amikor próbálják megtanítani az etikettre, illetve amikor nem tudják kirugdosni az ágyból. 😀

murderprincess4.jpg

Szóval az egész nem valami nagy szám, valahogy többet vártam az első résztől, mert eddig az tetszett a legjobban. Azonban még az utsó OVA hátra van, ezért én még reménykedek egy erőteljes befejezésben, ami megmentheti a sorozatot.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: