Mai otome Zwei: Még a 4. OVA hátra van

bscap049.jpg

Már régóta letöltöttem a Mai otome folytatásának az első 3 OVA-ját, azonban eddig az volt a terv, hogy megvárom az utolsó OVA megjelenését is, mert nem szeretem ha elfogynak a részek, de egyszerűen nem bírtam ki aug. 24-ig!

A folytatás is hozta ez előző évad színvonalát: akció sok humorral vegyítve:D. Az első rész pedig kifejezetten izgalmas volt: azontúl, hogy megérkezett a főellenség egy meteor kíséretében, már meg is mutatkozott, és az első rész végére el is tüntette a Fekete Völgyet Mashiro-channal együtt (Háát… nem lesz egy könnyű ellenfél). A következő részekben pedig megpróbálják megállítani ezt a furcsa ellenséget, aki egyébként direkt otomékra vadászik, és sorra kővé változtatja őket. Később pedig, legnagyobb örömömre, megjelenik Nina is… itt megjegyezném, hogy nekem Nina-chan sokkal jobban tetszik kiengedett hajjal. 🙂 Mondjuk reméltem, hogy nem fogják kihagyni a folytatásból, mégha az utolsó rész végén nagyon is úgy tűnik, hogy már nem lesz több kapcsolata az otomékkel.

bscap048.jpgbscap057.jpgbscap071.jpgbscap070.jpg

A szereplők pedig egyáltalán nem változtak, Mashiro-chan kivételével, aki egy nagyon felelősségteljes királyné lett, és teljesen másképp reagál a dolgokra, mint ahogy azt megszoktuk tőle az előző évadból. Arika pedig még mindig egyszerűen gondolkodik a világról, ezért a mostani nézeteltéréseik Mashiro-channal sokkal komolyabbak (hüpp). Natsuki és Shizuru még mindig keveset szerepelnek… 😦 … DE, itt van nekünk Haruka-chan, aki feldobja az egész OVA-s folytatást. 😀 Haruka-chan aztán tényleg abszolúte semmit sem változott, vagy talán még hevesebb vérmérsékletű, mint volt. Még mindig pont azt teszi, amit nem kéne. 😀 Sajna már a jól bevállt módszerrel… a sziklával sem tudják fékentartani (hiába, ha egyszer beindul 😀 ). Imádtam azt a részt, amikor pár terrorista túszokat ejtett egy buszon, és megérdezték Yukinot, hogy mennyire lesz csendes az akció (Haruka-chanra utalva ezzel), ő pedig azt felelte, hogy már megtették a szükséges óvintézkedéseket 😀 … ergo ne aggódjunk mert van még szikla, amivel megállítjuk Harukát. 😀 Szóval most abszolút Haruka viszi a pálmát hülyeség tekintetében, vagyis teljesen rulz:D, kedvenc szereplő, de még az utsó OVA hátra van, szóval még bármi megtörténhet.

bscap059.jpg

Az utolsó OVA pedig tele volt ecchis jelenetekkel. 😀 Nos… a fürdőben igen érdekes dolgok történtek… Először is voltak izgin hiányos fürdőruhák, volt egy állítsuk meg Arikát, úgy hogy levesszük a melltartóját, volt egy részeg otoménk, és ebből kifolyólag mesztelen üldözések… 😀 szóval a folytatás is hozta az előző évad humorát, aminek én csak örülök, mert az előző sorozatban is fetrengtem. 😀

bscap064.jpgbscap068.jpg

Ergo ha valakinek tetszettek az előző évadok, annak nem fog a folytatás sem csalódást okozni sem humor, sem pedig az akció jelenetek tekintetében.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: