Hotaru rulz!!

bscap045.jpg

Ha már Gakuen Alice, akkor természetesen lennie kell egy Hotaru rulz! beírásnak is! Egszerűen ő volt a legjobb karakter az egész sorozatban!

Hotaruval kapcsolatban tudni kell, hogy nagyon magának való, és nem mutatja ki az érzéseit még… hát… az álllítólagos legjobb barátjának, Mikannak sem. Ő ugyanis nem a szavak embere… inkábbb találmányai beszélnek helyette, sokszor Mikan számára fájdalmas módon:D. Ezek a találmányok leginkább arra szolgálnak, hogy egyértelműen közöljék Mikannal mikor idegesítő Hotaru számára…. vagyis a legtöbb egyfajta nevelési eszköz:D. (Csoda, hogy ezek után a lány ép maradt fizikailag a 26 rész végéig…)


Egyszerűen imádtam ahogy Hotaru mindig úgymond lecsillapította Mikant, és hogy volt hozzá mindig valami nagyon LOL beszólása!:D Például amikor elutasítja, hogy Mikant hívják a csapatuk főnöknek, mert ő mindig gondolkodás nélkül cselekszik, és mindent kimond, amit gondol… erre Mikan rá is bólintott, de azért nagy nehezen leesett neki…huh…:D Talán az egész sorozatban ő szívatta a legtöbbet!

bscap116.jpg

Mégis, az egymástól abszolút különböző tulajdonságaik, és sorozatos verések ellenére, Mikan nagyon is ragaszkodik a barátjához. Bármennyire is próbálja az ellenkeuőjét mutatni (ezért is annyira szerethető:)), Mikan nagyon is fontos Hotarunak. Erre a legjobb példa az a robot, amit Mikanról mintázott, és mint kiderült ez volt az első dolog, amit az Akadémiára kerülése után csinált:). Meg néha azért minden verés nélkül megengedi neki, hogy megölelje:D, ja és persze volt az a nagyon aranyos táncuk az iskolai fesztivál végén:), amikor Hotaru Mikant választotta párjának!.

És of course ott van Hotaru borzasztó nagy pénzimádata! Bármit tesz, mindig megpróbál pénzt csinálni belőle… erre vannak a találmányok, és néha a segítségét is pénzért árulja, még Mikannak is (sőt… különösen neki:D) Azon pedig kidőltem, amikor képeket készített Ruka-pyon-ról és azokat árulta, persze csak amikor nem használta zsarolásra:D!

Egyszóval abszolút a legjobb, és leginkább élvezhető karakter volt a sorozatban! Nagyon nehezen lehetett rajta kiigazdoni, és pont ezért sokszor okozott meglepetéseket:)!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: