W wish

wwish.jpg

Úgy semmi különöset nem nyújt ez a a sorozat, egyszeri megnézésre jó időtöltés azoknak, aki kedvelik ezt a műfajt, egyébként a gyengébb kategóriájú misztikus animék közé tartozik.

A történet 13 darab, 12 perces részen keresztül zajlik, ami bőven elég, hogy bemutassa az eseményeket, melyeket tovább már nem nagyon lehetett volna nyújtani. Az anime egy középiskolás ikerpár, Junna és Senna kapcsolatából indul ki, akik gyerekkorukban elvesztették a szüleiket egy balesetben, és azóta csak egymásra számíthatnak. Junna pedig egyáltalán nem tudja felidézni a baleset előtti életét, csak azt tudja, hogy azóta mindig a tesvére viselte gondját. Azonban nemsokára megjelenik egy lány, aki szintén Onii-channak hívja Junnát, és szintén nagyon ragaszkodik a fiúhoz. Innentől pedig elkezdhetünk erősen gondolkodni, hogy az újonnan felbukkant lány miért szólítja testvérének Junnát, sé miért olyan nehéz a fiúnak felidéznie a múlját.

A törénet nem alkot semmi különlegeset, egyáltalán nem tapasztott oda a képernyőhöz, de azért végignéztem, mert persze érdekelt, hogy mi áll a háttérben. Azonban a végén sincs olyan hatalmas nagy csattanó, ami teljes áttörés lenne, avyg amit ne sejtene az ember legbelül.

Viszont az openingje nagyon tetszett, nagyon élvezetes volt, bár azt nem mondanám, hogy annyira illet volna az animéhez. Ettől eltekintve, ha valakinek van egy szabad délutánja, és kedveli ezt a műfajt, nyugodtan nézze meg, mert talán észrevesz valami pozitívumot, amit én sajna nem tudtam.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: