Otome wa Boku ni Koishiteru

otome.jpg

Ez az anime aztán nem sokat alkotott. Igazából a maga vicces kategóriájában elég élvezhető, ráadásul nagyon szerethető karaterek vannak benne, de az egész sorozat körülbelül ennyiből áll, mivel a történet elég gyenge.

A sorozat középpontjában egy fiú, Mizuho áll, akinek a nagyapja meghagyta a végrendeletében, hogy neki is ugyanabba a leányiskolába kell járnia, ahol az édesanyja is tanult. (o_O Nahát eddig nagyon színvonalasnak ígérkezett, de szerencsére a végére valamivel javult az egész, de csakis Takakonak köszönhetően:D). Az átváltozásban pedig az egyik legjobb gyerekkori barátja segíti, Mariya, aki szintén ugyanabba az iskolába jár. A végére pedig sikerül egy “meg nem mondanám, hogy fiú” lányt kihozni belőle, ami nem is nehéz, mivel a fiús viselkedésétől eltekintve Mizuho kinézete nagyon is lányos. Egyébként ez az anime is a szokásos, az iskolai animéktől már megszokott sablonokat használja: az új diák (ez esetben Mizuho) egy pillanat alatt nagyon népszerű lesz a diákok körében, indul is az Elder választáson (itt ki lehet találni, hogy megválasztják-e vagy sem). Ilyen szempontból elég egysíkű a történet, az egyetlen újítás pedig az egyszemélyes fiú-lány formáció.

Persze azért akadt olyan, ami miatt érdemes volt nézni a sorozatot:D, méghozzá ez az egyik karakter, Takako volt. Az anime elején eléggé ellenszenvesen kezdte, de a sorozat felére ő lett a kedvenc szereplőm. Nagy változása leginkább Mizuho iránti érzéseinek köszönhető, és ezért a vége fele olyan aranyos gesztusokat csinál, ami miatt egy perc alatt bele lehet szeretni:D. Főleg mivel ezek a gesztusai és arckifejezései egyáltalán nem illenek az addig róla kialakított képbe:D. Addig a komoly arcát ismerjük meg, a végére pedig már egyre több vicces szituációba kerül a vonzalma miatt (ideértve sok pirulást, és esést… no meg esést:D). Szóval ha ő nem lett volna, nagyon untam volna az egészet az biztos.

otoboku_7_8.jpg

Összeségében egy olyan egyszer megnézős anime keletkezett, ami a maga vígjáték műfajában elég élvezhető, habár a történet nagyon blődnek indul. egyébként sokan a yuri kategóriába sorolják ezt az animét, ami elég megtévesztő, mivel lehet, hogy Takako beleszeret Mizuhoba, de ő végül is fiú, ráadásul Mariya meg pont hogy a fiú Mizuhot szereti…o_O Szóval ezt mindenki döntse el maga miután megnézte az animét!:)

otomewaboku2.jpgotomewaboku31.jpg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: