Sei Rulz!!:D

sei.gif

Úgy éreztem, hogy még egyáltalán nem írtam le mindent Sei-el kapcsolatban, mert ő aztán tényleg egy olyan karakter, akinek igazán érdemes egy egész cikket szentelni!:D
Ahogy a cím is mondja: Sei egyszerűen Rulz!!:D Az egész jelleme már az anime elejétől feldobja a hangulatot, ő az a szereplő, aki igazán színt visz a Lillian Akadémia életébe. Már abból, amit Yumival csinál megérne készíteni egy teljes sorozatot:D. Teljesen talpraesett, ritkán enged közel magához másokat, és 100% yuri karakter. ezért is várom nagyon az OVA-tól, hogy hozzák már vissza Sei-t a történetbe, mert eddig kb. egyszer volt volt az új részekben, mivel az OVA most inkább Yumi és sachiko kapcsolatára koncentrál, de Sei akkor is muszáj, sőt kötelező!!:D.

Az a tipikus karakter, aki nehezen nyílik meg másoknak, ha szomorú, akkor is magába zárkózik, és eszméletlen beszólásai, illetve dolgai vannak:D. A sorozatban végig szinte Yumit szivatja, de a maga kedvesen vicces módján, mivel ő az a fajta, aki így mutataja ki az érzelmeit. Nem tudja komolyan kifejezni őket, ezért inkább humorosan tálalja. Yumi szenved is emiatt:D. Az egyik legeslegjobb Yumi-Sei rész (szerintem), amikorYumi mindenféleképp szeretne tenni valamit Sei-ért mielőtt elballag. Ő persze egy csókot kér Yumitól, aki hirtelen nem is tudja hogyan reagáljon, majd Sei legnagyobb meglepetésére arcon csókolja őt.

bscap023.jpg

Mikor pedig Yumi el akar futni, Sei karon ragadja, magához öleli, és elmondja, hogy Yumi mennyivel értékesebbé tette az életét, és hogy milyen sokat köszönhet neki. (kawaiiiii!:D)

bscap024.jpg

Persze ebből a jelenetből a másnap a legjobb:D, amikor kiderül, hogy Sei nem is megy olyan messzire, igazából a szomszéd egyetemre:D, de Yumi meg azt hitte, hogy soha többet nem látja majd. Ergo: Yumi már megint át lett verve, de az az arckifejezés mindnet megért:D, no és milyen idegesen hívta ki Sei-t az osztályteremből (loolXD).

bscap025.jpg

Szóval az ilyeneket hiányolom most az OVA-ból, de azért itt van nekünk Touko, akiért most lehet szorítani, hogy: Yumi, vedd már észre!!!:D. Azért remélem, hogy a készítők nem sokáig fogják még fenntartani ezt a Sei-hiányt!

sei__shiori.jpgseishimako.jpg

bscap026.jpg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: